Látványterv

A három telekből álló épületegyüttes II. üteme kerül megvalósításra.

A Keszthelyi-hegység koszorújában közvetlenül Keszthely szomszédságában fekszik a dinamikusan fejlődő Gyenesdiás, 7 km-re a világhírű gyógyfürdőtől Hévíztől.
A Tanúhegyekkel szegélyezett tájban, a gastro- és bortúráiról ismert Balaton-felvidék közelsége miatt különleges a település elhelyezkedése, amely vonzó kertvárosi hangulatú lakóhely a Balaton parti direkt fekvése miatt is.
A kisváros szívében, ugyanakkor távolabb a forgalmas Fő úttól csöndes utcában található ez a családi ház, melynek hangulata nagyon bensőséges a kicsit zártabb elhelyezkedéséből adódóan.
Könnyen megközelíthető a közeli bevásárlóközpont, önkormányzat, óvoda és iskola is.

Alaprajz

A 162 m2-es családi ház – mely a teraszokkal együtt további 63 m2-rel egészül ki -, igazán komfortos otthon lehet a Balaton parti városban.
A nagyon kompakt, használható elrendezés a ház különlegessége, melyet a tágas, világos nappali és konyha látványos berendezése tesz majd egyedivé.
A kert felőli tágas, de ugyanakkor kicsit zárt kialakítású terasz és medence bensőséges miliőt biztosít akár állandó lakhatásról, akár nyaralóként való használatról van szó.

Építkezés

A kivitelezés 2023. tavaszával zárul.
Az ingatlan jelenleg építés alatt, a falak állnak, a ház tető alatt, a nyílászárók behelyezve, a belső munkálatok elkezdődtek.

Berendezés

Az I. ütemű ház látványtervei lenyűgözték a tulajdonosokat, a világos és nagyon dekoratív családi ház igényes alapanyagokból, tapasztalt szakemberek munkája révén valósult meg.

Jelenleg a II. ütemnél, a második családi ház építésénél tartunk, melynek látványtervei jelenleg készülnek.

Célunk, hogy a leendő tulajdonosokkal hasonlóan látványos belsőt varázsoljunk, ami az előző ütemnél is sikerült.

Átadás

Tervezett átadás 2023. nyár eleje.