ELADVA

Látványterv

A Keszthelyi-hegység koszorújában közvetlenül Keszthely szomszédságában fekszik a dinamikusan fejlődő Gyenesdiás, 7 km-re a világhírű gyógyfürdőtől Hévíztől.
A Tanúhegyekkel szegélyezett tájban, a gastro- és bortúráiról ismert Balaton-felvidék közelsége miatt különleges a település elhelyezkedése, amely vonzó kertvárosi hangulatú lakóhely a Balaton parti direkt fekvése miatt is.
A kisváros szívében, ugyanakkor távolabb a forgalmas Fő úttól csöndes utcában található ez a családi ház, melynek hangulata nagyon bensőséges a kicsit zártabb elhelyezkedéséből adódóan.
Könnyen megközelíthető a közeli bevásárlóközpont, önkormányzat, óvoda és iskola is.

Alaprajz

A 162 m2-es családi ház – mely a teraszokkal együtt további 63 m2-rel egészül ki -, igazán komfortos otthon lehet a Balaton parti városban.
A nagyon kompakt, használható elrendezés a ház különlegessége, melyet a tágas, világos nappali és konyha látványos berendezése tesz majd egyedivé.
A kert felőli tágas, de ugyanakkor kicsit zárt kialakítású terasz és medence bensőséges miliőt biztosít akár állandó lakhatásról, akár nyaralóként való használatról van szó.

Építkezés

A kivitelezés 2022. december 31-ével zárul.
Az ingatlan már a nyár folyamán értékesítve lett, így a vevő egyéni elvárásai szerint lesz a családi ház befejezve.
A belsőépítészeti látványtervek teljes egészében megvalósulnak, viszont a ház kiegészül egy wellness, szauna blokkal is.

Berendezés

Az elkészült látványtervek lenyűgözték a leendő tulajdonosokat, így azok maradéktalanul megvalósulnak.
A világos és nagyon dekoratív nappali igényes alapanyagokból, tapasztalt szakemberek munkája révén valósul meg.

Átadás

Az ingatlan átadása valódi meglepetés lesz, hiszen a külföldi nyugdíjas házaspár, pont az átadás időpontjára érkezik Magyarországra, az új otthonukba.